Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11487
Title: Точність цифрової моделі і вихідні дані зйомки місцевості при високошвидкісному русі
Authors: Шевченко, Анна Олександрівна
Матвієнко, О. О.
Лютий, Віталій Анатолійович
Мануйленко, Володимир Григорович
Муригіна, Надія Олександрівна
Shevchenko, A. O.
Matvienko, A. A.
Lyutyy, V. A.
Manuylenko, V. G.
Murygina, N. O.
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Точність цифрової моделі і вихідні дані зйомки місцевості при високошвидкісному русі / А. О. Шевченко, О. О. Матвієнко , В. А. Лютий, В. Г. Мануйленко, Н. О. Муригіна // Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті. 8-а Міжнародна науково-технічна конференція : тези доповідей. Ч. 1 ( 20-22 листопада 2019 р ). - Харків, 2019. - С. 99-101.
Abstract: Одним із важливих чинників функціонування економіки країни та інфраструктурної бази, її стійкого зростання є транспортна система. В умовах глобалізації розвиток ефективних транспортно-комунікаційних систем  це необхідна умова інтеграції країн в світові ринки. Розширюється міжнародне співробітництво та поглиблення інтеграційних процесів пов'язано з формуванням міжнародних транспортних коридорів (МТК), що забезпечують міжнародні економічні, культурні, туристичні та інші зв'язки між країнами. В цілому вони створюються на найбільш значущих напрямках руху потоків людей і вантажів. Перетворення в світовій економіці свідчать про необхідність розширення мережі транспортних коридорів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11487
Appears in Collections:Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд і будівель на залізничному транспорті. Ч. 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shevchenko.pdf288.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.