Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11604
Назва: Бейнчмаркінговий аналіз операційної моделі залізничних перевезень вантажів вагонними відправками
Автори: Прохорченко, Андрій Володимирович
Щербина, Марина Євгенівна
Бантюкова, Наталя Сергіївна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Прохорченко А. В. Бейнчмаркінговий аналіз операційної моделі залізничних перевезень вантажів вагонними відправками / А. В. Прохорченко, М. Є. Щербина, Н. С. Бантюкова // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 32-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 24-25 жовтня, 2019 р.). – 2019. – № 4 (додаток). – С. 55.
Короткий огляд (реферат): Досліджено проблему організації перевезення вантажів вагонними відправками. В порівняні з маршрутними відправками, вагонна має великі витрати на "першій" і "останній милі" та витрати на переформування з простоєм в накопиченні на сортувальних станціях. Бейнчмаркінг довів, що важливо зменшити кількість станцій для навантаження, віддавши частку відстані "останньої милі" автотранспорту, відмовились від "повносоставності" та "повноваговості" поїздів, скоротили кількість сортувальних систем, створили цифрові сервіси замовлення за принципом track&trace та надавши чітко визначену послугу в часі і просторі регулярного руху поїзних формувань створили гібридну модель перевезень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11604
ISSN: 1681-4886 (рrint); 2413-3833 (online)
Розташовується у зібраннях:№ 4 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прохорченко.pdf871.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.