Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11606
Title: Використання підходів «Іndustry 4.0» та процедур ризик менеджменту для удосконалення методів оперативного виявлення, оцінки та локалізації порушень інформаційно – керуючих систем залізничного транспорту
Authors: Мойсеєнко, Валентин Іванович
Гаєвський, Віталій Вікторович
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Мойсеєнко В. І. Використання підходів «Іndustry 4.0» та процедур ризик менеджменту для удосконалення методів оперативного виявлення, оцінки та локалізації порушень інформаційно – керуючих систем залізничного транспорту / В. І. Мойсеєнко, В. В. Гаєвський // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 32-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 24-25 жовтня, 2019 р.). – 2019. – № 4 (додаток). – С. 56-57.
Abstract: В аспекті четвертої світової промислової революції (Індустрія 4.0) найбільш гостро відчуваються питання комплексної оцінки технічного стану засобів залізничної автоматики в умовах експлуатації, які мають враховувати як зовнішньо-технічні, так і внутрішньо-ергономічні чинники. Тому дуже актуальним є розробка та удосконалення методів виявлення, оцінки та автоматичної локалізації небезпечних подій з урахуванням інших можливих порушень, які в сукупності з виявленими можуть привести до небезпечних наслідків.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11606
ISSN: 1681-4886
Appears in Collections:№ 4 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мойсеєнко.pdf1.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.