Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11618
Назва: Дослідження критеріїв пріоритетності доступу до залізничної інфраструктури України
Автори: Прохорченко, Андрій Володимирович
Суницька, Вікторія Олександрівна
Декарчук, Олександр Миколайович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Прохорченко А. В. Дослідження критеріїв пріоритетності доступу до залізничної інфраструктури України / А. В. Прохорченко, В. О. Суницька, О. М. Декарчук // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 32-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 24-25 жовтня, 2019 р.). – 2019. – № 4 (додаток). – С. 66.
Короткий огляд (реферат): На даний час залізнична галузь України стоїть на порозі структурного реформування, що передбачає перехід від вертикально-інтегрованої до частково вертикального поділу. Це передбачає утворення апарату інфраструктури, який на дискримінаційних умовах надає доступ до залізничної колії компаніямперевізникам різних форм власності. За таких умов вирішення завдання дослідження пріорітетності доступу різних перевізників набуває великого значення, що впливає на витрати для здійснення перевізного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11618
ISSN: 1681-4886 (рrint); 2413-3833 (online)
Розташовується у зібраннях:№ 4 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прохорченко.pdf814.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.