Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11683
Title: Удосконалення технології роботи під’їзної колії підприємства ПрАТ «Дружківське рудоуправління» зі станцією Дружківка на логістичних засадах
Authors: Бутько, Тетяна Василівна
Клочкова, С. В.
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Бутько Т. В. Удосконалення технології роботи під’їзної колії підприємства ПрАТ «Дружківське рудоуправління» зі станцією Дружківка на логістичних засадах / Т. В. Бутько, С. В. Клочкова // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 31-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 24-26 жовтня, 2018 р.). – 2018. – № 4 (додаток). – С. 9-10.
Abstract: Одним з основних напрямків прискорення інтеграції вітчизняної транспортної системи до світових транспортних систем є прискорення доставки вантажів від вантажовідправника до вантажоодержувача. У зв’язку з цим на перший план виходить необхідність удосконалення технології роботи взаємодії станцій примикання та під’їзних колій промислових підприємств. Саме на під’їзних коліях відбувається значна затримка вагонів під вантажними операціями, яка негативно впливає на обіг вантажних вагонів в цілому по залізниці та збільшує дефіцит вантажного рухомого складу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11683
ISSN: 1681-4886
Appears in Collections:№ 4 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бутько.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.