Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11754
Title: Дослідження умов роботи автоматичної локомотивної сигналізації в рейкових колах з дросель-трансформатором для відводу зворотного тягового струму з рейкової лінії на тягову підстанцію
Authors: Кошевий, Сергій Васильович
Мороз, Володимир Петрович
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Кошевий С. В. Дослідження умов роботи автоматичної локомотивної сигналізації в рейкових колах з дросель-трансформатором для відводу зворотного тягового струму з рейкової лінії на тягову підстанцію / С. В. Кошевий, В. П. Мороз // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 31-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 24-26 жовтня, 2018 р.). – 2018. – № 4 (додаток). – С. 84.
Abstract: У доповіді розкриваються причини втрати кодування числовим кодом АЛС в рейкових колах (РК) з трьома дросель-трансформаторами (ДТ), тобто у межах залізничної станції, де використовується електрична тяга поїздів, розміщена тягова підстанція, для контролю стану окремих колій використовують рейкові кола з додатковим дросель-трансформатором (ДТс), який використовується для відводу зворотного тягового струму з рейкової лінії на тягову підстанцію. Представлена електрична схема заміщення РК з трьома ДТ в режимі АЛС. Наведені результати розрахунків залежності сигнального струму АЛС від координати поїзного шунта при різних режимах насичення ДТс при відсмоктуванні зворотного тягового струму на тягову підстанцію.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11754
ISSN: 1681-4886
Appears in Collections:№ 4 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кошевий.pdf846.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.