Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11767
Title: Метод планування ресурсів в кластерах Grid-систем на основі рангових алгоритмів вирішення задач нелінійного булевого програмування
Authors: Лістровий, Сергій Володимирович
Курцев, Максим Сергійович
Issue Date: 2017
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Лістровий С. В. Метод планування ресурсів в кластерах Grid-систем на основі рангових алгоритмів вирішення задач нелінійного булевого програмування / С. В. Лістровий, М. С. Курцев // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 30-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 26-27 жовтня, 2017 р.). – 2017. – № 4 (додаток). – С. 8.
Abstract: В роботі запропонований метод, який в якості планувальника використовує метод вирішення задач нелінійного програмування, а в якості процедури планування використовуємо метод групової вибірки з індивідуальної сегментацією. Даний метод заснований на раніше запропонованому методі груповий вибірки [2]. Удосконалення полягає в тому, щоб на першому ярусі стягнутого дерева шляхів формувати всі суми, які стоять в функціоналі. І, на основі цих сум і запропонованих процедур, формувати шляхи на наступних ярусах. Це дозволило скоротити число операцій і зменшити похибку виконання завдань.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11767
ISSN: 1681-4886
Appears in Collections:№ 4 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лістровий.pdf840.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.