Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1186
Title: Трансформація діяльності транспортно-логістичних центрів в умовах міжнародних транспортних коридорів та їх роль в інформаційному забезпеченні інтелектуалізації вітчизняного промислового комплексу
Authors: Дикань, Володимир Леонідович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Дикань, В. Л. Трансформація діяльності транспортно-логістичних центрів в умовах міжнародних транспортних коридорів та їх роль в інформаційному забезпеченні інтелектуалізації вітчизняного промислового комплексу / В. Л. Дикань // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами шостої наук.-практ. міжнар. конф. «Проблеми міжнародних трнаспортних коридорів та єдиної трнаспортної системи України» (7-12 червня 2010 р. смт.Коктебель). – 2010. – № 30. – C. 172-173.
Abstract: Прагнення України до якнайшвидшої інтеграції у світове співтовариство, багатовекторні наміри в розвитку торгово-економічних відносин з іншими державами об’єктивно створюють сприятливі умови для вільного переміщення товарів, послуг, капіталів і робочої сили через нашу державу. Це у свою чергу веде до росту транснаціональних товарних потоків і збільшенню міжнародного транзиту вантажів. Тому, Україна має досить реальні перспективи в самоствердженні своєї ролі як транзитної держави.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1186
ISSN: 2075-4892
Appears in Collections:№ 30

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дикань.pdf216.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.