Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11883
Title: Особливості організації занять фізичною культурою у закладах вищої освіти з використанням дистанційних (цифрових) технологій
Authors: Сапегіна, Ірина Олександрівна
Issue Date: 2021
Publisher: ДІСА ПЛЮС
Citation: Сапегіна І. О. Особливості організації занять фізичною культурою у закладах вищої освіти з використанням дистанційних (цифрових) технологій / І. О. Сапегіна // Людина, суспільство, комунікативні технології : матеріали ІХ міжнар. наук.-практ. конф. (21‒22 жовтня 2021 р.). - Харків : ДІСА ПЛЮС, 2021. - С. 134-136.
Abstract: Рухова активність є одним з обов’язкових компонентів здорового способу життя. Вона не тільки дозволяє підтримувати зовнішній вигляд людини, але й суттєво позначається та емоційному стані та розумовому розвитку особистості. Зазвичай в шкільні та студентські роки найбільш розповсюдженою формою рухової активності є заняття фізичною культурою. Остання є «невід’ємною частиною формування загальної і професійної культури особистості сучасного фахівця», прищеплює позитивне ставлення до фізичної активності, прояснює її важливість для психологічного самопочуття та загальної працеспроможності студентів, формує звичку до систематичних занять. Метою занять фізичною культурою у ЗВО є не тільки розвиток та задоволення потреб здобувачів освіти в руховій активності, але й «створення мотиваційних установок, допомога у виборі форм занять для повноцінної самореалізації особистості» [там само].
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11883
Appears in Collections:Людина, суспільство, комунікативні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сапегіна.pdf187.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.