Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11899
Назва: Нейромережева модель пристрою дешифрування числових кодів автоматичної локомотивної сигналізації
Автори: Бабаєв, Михайло Михайлович
Сотник, Василь Олександрович
Дата публікації: 2016
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Бабаєв М. М. Нейромережева модель пристрою дешифрування числових кодів автоматичної локомотивної сигналізації / М. М. Бабаєв, В. О. Сотник // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : матеріали стендових доповідей та виступів учасників 29-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Чорноморськ, 27-29 вересня 2016 р.). – 2016. – № 4 (додаток). – С. 4-5.
Короткий огляд (реферат): На відміну від існуючих методів дешифрування, пропонований підхід дозволяє гнучкіше реагувати на зовнішні впливи та зміну часових чинників в кодах, які приймаються. З оглядом на сучасні тенденції розвитку мікропроцесорної елементної бази та у зв’язку з розробкою ефективних нейрочипів, результати моделювання пристосовано для впровадження з мінімальними витратами на їх адаптацію та програмування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11899
ISSN: 1681-4886
Розташовується у зібраннях:№ 4 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабаєв.pdf1.78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.