Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11998
Назва: Безпека як основа використання техніки
Автори: Лапко, Антон Олександрович
Змій, Сергій Олексійович
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДІСА ПЛЮС
Бібліографічний опис: Лапко А. О. Безпека як основа використання техніки / А. О. Лапко, С. О. Змій // Людина, суспільство, комунікативні технології : матеріали ІХ міжнар. наук.-практ. конф. (21‒22 жовтня 2021 р.). - Харків : ДІСА ПЛЮС, 2021. - С. 284-285.
Короткий огляд (реферат): Складова техніки та ІТ-технологій в сучасному суспільстві займає важливу роль в житті людини та соціуму в цілому. Необхідність забезпечення зростаючих потреб людини і суспільства приводять до стану коли сама людина стає частиною техніки. Слід зазначити, що таке явище вже спостерігається на усіх етапах життєвого циклу технічного об’єкту від його проєктування до утилізації. Так, наприклад,процес проєктування вже відбувається за допомогою техніки (ІТ-технологій), де людина як частина техніки створює нову техніку. В глобальному сенсі, отримані результати від механізації, автоматизації та інформатизації виробництв носять здебільш позитивний результат.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/11998
Розташовується у зібраннях:Людина, суспільство, комунікативні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лапко.pdf247.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.