Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12067
Назва: «Людина загине і на її місце прийде надлюдина» Ф.Ніцше. Так говорив Заратустра
Автори: Петрушов, Володимир Миколайович
Дата публікації: 2020
Видавництво: ДІСА ПЛЮС
Бібліографічний опис: Петрушов В. М. «Людина загине і на її місце прийде надлюдина» Ф.Ніцше. Так говорив Заратустра / В. М. Петрушов // Людина, суспільство, комунікативні технології : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. присвяченої 90-річчю Українського державного університету залізничного транспорту (15‒16 жовтня 2020 р.) - Харків : ДІСА ПЛЮС, 2020. - С. 144-148.
Короткий огляд (реферат): Цю цитату із знаменитої філософської поеми Ф. Ніцше ми використовуємо в якості назви нашого допису. Слід визнати (і це не підлягає сумніву), що у вченні Ніцше, як у будь-якому серйозному моральнофілософському дослідженні є багато цінного і для нашого часу. Актуальним залишається загальновизнане значення яскравої критики німецьким мислителем міщанства, дріб'язкового, буденного, незначного для життя людини. Як представник філософії життя Ніцше вважає, що людина має мету всередині себе, її мета – це життя. Саме ця ідея абсолютної цінності людського життя об'єднує усю творчість Ніцше.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12067
Розташовується у зібраннях:Людина, суспільство, комунікативні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петрушов.pdf275.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.