Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12159
Title: Стратегії розподілу ресурсів і планування в гетерогенних середовищах грід систем з використанням завдань про мінімальне покриття нелінійного булевого програмування і процедур типу FCFC
Authors: Лаврик, С. Е.
Коваленко, М. А.
Кондратюк, В. А.
Горбач, А. В.
Кошлатий, О.В.
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Лаврик С. Е. Стратегії розподілу ресурсів і планування в гетерогенних середовищах грід систем з використанням завдань про мінімальне покриття нелінійного булевого програмування і процедур типу FCFC / С. Е. Лаврик, М. А. Коваленко, В. А. Кондратюк, А. В. Горбач, О. В. Кошлатий // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : матеріали стендових доповідей та виступів учасників 25-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (м. Харків, 2012 р.). – 2012. – № 4 (додаток). – С. 4-11.
Abstract: Якщо говорити про масове застосування GRID-у, то додатки повинні бути предметно-орієнтованими, і їх розробка повинна здійснюватися прикладними фахівцями, а завданням системні фахівці повинні забезпечити їх типовими рішеннями та інструментальними засобами. Розвиток досліджень робіт по GRID-комп'ютингу протікає надзвичайно енергійно і характеризується постійною появою нових концепцій, архітектурних рішень, технологій і розробок, так що згаданий вище фундамент постійно розширюється і можливості з побудови ефективних безпечних систем управління залізничним транспортом на основі GRID технологій.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12159
ISSN: 1681-4886
Appears in Collections:№ 4 (додаток)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лаврик.pdf8.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.