Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1218
Title: Пріоритетність розбудови швидкісних комбінованих транснаціональних магістралей в системі міжнародних транспортних коридорів
Authors: Дикань, Володимир Леонідович
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Дикань, В. Л. Пріоритетність розбудови швидкісних комбінованих транснаціональних магістралей в системі міжнародних транспортних коридорів / В. Л. Дикань // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами восьмої наук.-практ. міжнар. конф. «Проблеми міжнародних транспортних коридорів та єдиної транспортної системи України» (5 - 8 червня 2012 р. м. Харків). - 2012. - № 38. - С. 6-8.
Abstract: Україна є однією з самих великих країн Східної Європи, яка має вигідне геополітичне положення на торгових шляхах країн Сходу та Заходу, Півночі та Півдня, розвинену транспортна систему, міжнародну інфраструктуру (міжнародних транспортних коридорів), найкращу серед країн Європи транзитоспроможність. Все це створює передумови для залучення транзитних вантажопотоків, які мають велике значення для розвитку як транспортної галузі, так і країни в цілому. Використання можливостей розподілу транснаціональних транспортних зв’язків для забезпечення безперебійного вантажо- та пасажиропотоків, забезпечення взаємовигідного міжнародного розподілу праці, спеціалізації, кооперації та інтеграції виробництва, інфраструктури та розвитку торгово-економічних взаємозв’язків можливо за умови ефективного використання переваг, якими наділена Україна від природи.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1218
ISSN: 2075-4892
Appears in Collections:№ 38

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дикань.pdf296.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.