Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12181
Назва: Досвід використання ip телефонії для побудови мережі технологічного зв’язку
Автори: Колісник, Олексій Євгенович
Колісник, Марина Олександрівна
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Колісник О.Є. Досвід використання ip телефонії для побудови мережі технологічного зв’язку / О. Є. Колісник, М. О. Колісник // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : матеріали стендових доповідей та виступів учасників 25-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (м. Харків, 2012 р.). – 2012. – № 4 (додаток). – С. 72.
Короткий огляд (реферат): Зростання продуктивності цифрової техніки дозволило використовувати кодеки, що гарантують обмін повідомленнями з заданою якістю, і не поступаються традиційним видам телефонії. Збільшення швидкості передачі даних в мережах зв'язку та впровадження в обладнання оцінки якості обслуговування (QoS) сприяло зменшенню затримок. Оскільки протокол UDP, часто використовуваний для передачі голосових повідомлень, не гарантує доставку пакетів, завдання надійності вирішується шляхом вибору надійних маршрутів передачі мови, що реалізується за допомогою маршрутизаторів, та їх резервуванням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12181
ISSN: 1681-4886 (рrint); 2413-3833 (online)
Розташовується у зібраннях:№ 4 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колісник.pdf816.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.