Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12190
Назва: Завадостійкість цифрового каналу з пам’яттю і завмираннями при невизначеній фазі сигналу
Автори: Батаєв, Олег Петрович
Захаров, Є.С.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Батаєв О. П. Завадостійкість цифрового каналу з пам’яттю і завмираннями при невизначеній фазі сигналу / О. П. Батаєв, Є. С. Захаров // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : матеріали стендових доповідей та виступів учасників 25-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (м. Харків, 2012 р.). – 2012. – № 4 (додаток). – С. 86-87.
Короткий огляд (реферат): Останнім часом у всіх галузях народного господарства у тому числі і на залізничному транспорті знаходять широке застосування мережі і системи широкосмугового доступу, наприклад технології WiMAX. Однією з проблем, що виникла при впровадженні даної технології і має вплив на завадостійкість прийому сигналів є виникнення завмирань сигналів при багатопроменевому розповсюдженні. Визначаючи завадостійкість використовують закон Релея для швидких завмирань сигналів. В той же час не достатньо досліджено вплив глибоких завмирань сигналів в цифровому каналі з пам’яттю при невизначеній фазі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12190
ISSN: 1681-4886 (рrint); 2413-3833 (online)
Розташовується у зібраннях:№ 4 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Батаєв.pdf1.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.