Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12240
Title: Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування»
Authors: Панченко, Наталія Георгіївна
Полякова, Олена Миколаївна
Соломніков, Іван Володимирович
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Бізнес-планування» / укладачі : Н. Г. Панченко, О. М. Полякова, І. В. Соломніков ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 66 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для закріплення теоретичних знань і практичних навичок здобувачів з дисципліни «Бізнес-планування». У вказівках містяться основні поняття тем, посилання на літературу, питання до самоконтролю, завдання для обмірковування, тестові питання з кожної теми, індивідуальні завдання (теми рефератів). Метою викладання навчальної дисципліни «Бізнеспланування» є формування у майбутніх фахівців уявлень про бізнес-планування; розвиток практичних навичок із бізнеспланування, які можуть бути використані здобувачами у процесі професійної діяльності з розробки бізнес-планів. При вивченні дисципліни враховується її прикладний характер. Поглиблення та осмислення теоретичних знань закріплюються на практичних заняттях, де здобуваються необхідні вміння та навички за технологією складання та методикою розрахунку бізнес-плану, які здобувачі зможуть реалізувати у своїй майбутній діяльності. Оволодіння спеціальними знаннями і професійними навичками бізнеспланування дозволить визначити власні можливості та результати діяльності, правильно розподілити цілі за часом, обґрунтувати доцільність організації власного бізнесу та оцінити його ефективність.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12240
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf784.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.