Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12267
Назва: Механізм соціально-господарської відповідальності на залізничному транспорті України
Автори: Токмакова, Ірина Василівна
Дата публікації: 2015
Видавництво: ДІСА ПЛЮС
Бібліографічний опис: Токмакова І. В. Механізм соціально-господарської відповідальності на залізничному транспорті України / І. В. Токмакова // Вісник економіки транспорту i промисловості : тези доповідей за матеріалами одинадцятої науково-практичної міжнародної конференції "Міжнародні транспортні коридори та корпоративна логістика" (11 - 13 червня 2015 р.) - Харків : УкрДУЗТ, 2015. - С. 150-152.
Короткий огляд (реферат): Соціально-господарська відповідальність є добровільним внеском підприємств у розвиток суспільства в соціальній, економічній і екологічній сферах. Це відповідальність перед діловими партнерами й співробітниками, перед місцевими співтовариствами та населенням у цілому. Вищою формою соціально-господарської відповідальності підприємств є включення його до системи соціального партнерства, коли відбувається перегляд відповідальності бізнесу, влади і суспільства у вирішенні суспільно значущих проблем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12267
Розташовується у зібраннях:№ 50

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Токмакова.pdf341.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.