Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12277
Назва: Стратегічне управління сталим розвитком залізничного транспорту
Інші назви: Strategic management sustainable development of railway transport
Автори: Блиндюк, Роман Васильович
Blindyuk, R. V.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Блиндюк Р. В. Стратегічне управління сталим розвитком залізничного транспорту / Р. В. Блиндюк // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали 16-ї науково-практичної міжнародної конференції (4-5 червня 2020 р., м. Харків). – Харків : УкрДУЗТ, 2020. – С. 29-31.
Короткий огляд (реферат): Проблема забезпечення сталого розвитку є на сьогодні одним з глобальних завдань людства. В даній концепції сталий транспорт має такі характеристики: він доступний, чітко й ефективно працює, підтримує конкурентноздатність економіки, використовує відновлювані ресурси і зводить до мінімуму використання їх невідновлюваних видів, турбується про зниження шуму. Залізничний транспорт може відігравати дуже важливу роль у реалізації широкого кола цілей сталого розвитку та досягнення їх цільових показників. Зокрема, електрифікація залізничного транспорту має подвійну вигоду для зменшення інтенсивності викидів вуглецю, так як це підвищує енергоефективність, а також забезпечує доступ до низьких рівнів викидів, пов’язаних з електроенергією. Загалом АТ «Укрзалізниця» є соціально відповідальною компанією і добре усвідомлює здійснюваний вплив на життя своїх працівників, користувачів послуг та навколишнє середовище.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12277
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфрастуктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Blindyuk.pdf1.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.