Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12279
Назва: Передумови формування конкурентного ринку залізничних перевезень в Україні
Інші назви: Prerequisites for the formation of a competitive railway transport market in Ukraine
Автори: Каграманян, Артур Олександрович
Kagramanyan, A. A.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Каграманян А. О. Передумови формування конкурентного ринку залізничних перевезень в Україні / А. О. Каграманян // Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика : матеріали 16-ї науково-практичної міжнародної конференції (4-5 червня 2020 р., м. Харків). – Харків : УкрДУЗТ, 2020. – С. 35-37.
Короткий огляд (реферат): Світовий досвід реформування залізничного транспорту і розбудови конкурентного сектору залізничних перевезень в економічно розвинених країнах свідчить про ефективність реалізації реформ шляхом виділення потенційно конкурентних та соціально значущих видів бізнесу і відокремлення діяльності у сфері перевезень та оперування інфраструктурою. Доцільність використання успішної світової практики реформування залізничного транспорту у вітчизняних реаліях пов’язана як з необхідністю підвищення ефективності функціонування вітчизняних підприємств залізничної галузі і посиленням їх конкурентних позицій на транспортному ринку, так і з сприянням розвитку вітчизняних підприємств інших галузей як споживачів послуг залізничного транспорту, якісному зростанню економіки України і реалізації її транзитного потенціалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12279
Розташовується у зібраннях:Міжнародна транспортна інфрастуктура, індустріальні центри та корпоративна логістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kagramanyan.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.