Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12352
Назва: Концептуальні аспекти розбудови Smart City
Інші назви: Conceptual aspects of Smart City development
Автори: Ватуля, Гліб Леонідович
Vatulia, G. L.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Ватуля Г. Л. Концептуальні аспекти розбудови Smart City / Г. Л. Ватуля // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 15-ї наук.-практ. міжнар. конф. «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (6 - 8 червня 2019 р. м. Харків) – 2019.– № 66 (додаток). – С. 13-14.
Короткий огляд (реферат): Smart City – розумний управління, розумне житло, розумні люди, розумне середовище, розумна економіка, розумний транспорт ”. На наш погляд Smart City - це місто, де є енергоефективні та низьковуглецеві технології, що використовуються як на промислових підприємствах, так і на міських системах життєдіяльності. Це місто обслуговується зеленою енергією (джерелами відновлюваної енергії - сонцем, вітром, водою, тепловою енергією насоси та ін.) і зелений транспорт (електричні транспортні засоби, об'єкти громадського транспорту (краще), з максимальною кількістю зелених зон.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12352
ISSN: 2075 - 4892
Розташовується у зібраннях:№ 66 (додаток) Ч.1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vatulia.pdf807.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.