Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12353
Title: Інституційні аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємств залізничного транспорту
Other Titles: Institutional aspects of profitability competitiveness of railway transport enterprises
Authors: Дикань, Володимир Леонідович
Овчиннікова, Вікторія Олексіївна
Каличева, Наталія Євгеніївна
Корінь, Мирослава Василівна
Дикань, Валерія Володимирівна
Dykan, V.L.
Ovchynnikova, V.O.
Kalicheva, N.E.
Korin, M.V.
Dykan, V. V.
Issue Date: 2019
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Дикань В. Л. Інституційні аспекти забезпечення конкурентоспроможності підприємств залізничного транспорту / В.Л. Дикань, В. О. Овчиннікова, Н.Є. Каличева, М.В. Корінь, В.В. Дикань // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 15-ї наук.-практ. міжнар. конф. «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (6 - 8 червня 2019 р. м. Харків) – 2019.– № 66 (додаток). – С. 15-17.
Abstract: Для забезпечення конкурентоспроможності підприємствам залізничного транспорту необхідно виробити сучасну парадигму подальшого розвитку, в основу якої мають бути покладені нові підходи здійснення транспортної роботи для збереження наявних клієнтів та завоювання нових. Адже в ринкових умовах конкуренція є тим механізмом, застосування якого забезпечує зростання ефективності господарської діяльності підприємства. Тож висока ефективність транспортної роботи на підприємствах залізничного транспорту буде досягнута за рахунок того, що прагнення бути конкурентоспроможним на ринку сприятиме зниженню витрат на собівартість перевезень, розширенню асортименту та якості послуг, забезпеченню наявних та перспективних потреб клієнтів тощо.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12353
ISSN: 2075 - 4892
Appears in Collections:№ 66 (додаток) Ч.1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dykan.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.