Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12604
Назва: Концепція розробки мікропроцесорних систем централізації для малих станцій в контексті інженерії 4.0
Автори: Мойсеєнко, Валентин Іванович
Гаєвський, Віталій Вікторович
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Мойсеєнко В. І. Концепція розробки мікропроцесорних систем централізації для малих станцій в контексті інженерії 4.0 / В. І. Мойсеєнко, В. В. Гаєвський // Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті : тези стендових доповідей та виступів учасників 35-ї міжнародної науково-практичної конференції "Інформаційно-керуючі системи на залізничному транспорті" (Харків, 11 листопада, 2022 р.). – 2022. – Т. 27 № 3 (додаток). – С. 46-48.
Короткий огляд (реферат): Сучасна електронна техніка кардинально відрізняється від релейної, вона практично не потребує регламентного обслуговування, стійка до високого рівня вологості, перепадів температур, тощо. Прикладом можуть слугувати системи автоматики автомобільного авіаційного та морського транспорту. Аналіз перших релейних систем централізації з місцевим живленням та місцевими залежностями показує, що вся комутація кіл керування напільних пристроїв відбувалася безпосередньо біля них, що дуже спрощувало кабельну мережу станції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12604
ISSN: 1681-4886
Розташовується у зібраннях:Т. 27 № 3 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мойсеєнко.pdf2.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.