Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12693
Назва: Метод ідентифікації соціально-економічної системи
Інші назви: The method of a socio-economic system identification
Автори: Полярус, Олександр Васильович
Назаренко, Ірина Леонідівна
Поляков, Євген Олександрович
Лебединський, Андрій Володимирович
Янушкевич, Сергій Дмитрович
Poliarus, O. V.
Nazarenko, I. L.
Poliakov, Ye. O.
Lebedynskyi, A. V.
Ianushkevych, S. D.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Полярус А. В. Метод ідентифікації соціально-економічної системи / А. В. Полярус, І. Л. Назаренко, Є.О. Поляков, А. В. Лебединський, С. Д. Янушкевич // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 15-ї наук.-практ. міжнар. конф. «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (6 - 8 червня 2019 р. м. Харків) – 2019.– № 66 (додаток). – С. 158-161.
Короткий огляд (реферат): В умовах VUCA-світу зростає складність і невизначеність як зовнішнього, так і внутрішнього середовища соціально-економічних систем, що вимагає удосконалення підходів до їх моделювання. Під соціально-економічною системою розуміється складна імовірнісна динамічна система, що охоплює процеси виробництва, обміну, розподілу і споживання матеріальних та інших благ. Незважаючи на наявність багатьох методів моделювання (економетричні, нейронних мереж тощо), досі не існує надійного методу отримання моделі соціальної системи на основі її вхідних та вихідних даних, що змінюються з часом. Цей процес є ідентифікацією системи. При цьому система представляється як «чорна скринька», що обумовлене неможливістю врахування основних впливів на неї з боку як систем вищого рівня, так і інших систем, які з нею контактують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12693
ISSN: 2075 - 4892
Розташовується у зібраннях:№ 66 (додаток) Ч.2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Poliarus.pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.