Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12899
Назва: Управління і підвищення ефективності перевізного процесу харчових наливних вантажів у контейнерах на базі логістичних принципів
Інші назви: Management and improvement of the efficiency of the transportation process of bulk food cargo in containers on the base of logistics principles
Автори: Ломотько, Денис Вікторович
Афанасов, Георгій Михайлович
Афанасова, О. Ф.
Lomotko, D. V.
Afanasov, H. M.
Afanasova, O. F.
Wojciechowski, J.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Управління і підвищення ефективності перевізного процесу харчових наливних вантажів у контейнерах на базі логістичних принципів / Д. В. Ломотько, Г. М. Афанасов, J. Wojciechowski, О. Ф. Афанасова // Інтелектуальні транспортні технології : тези доповідей 3-ї міжнар. наук.-техн. конф. (22-23 листопада 2022 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - С. 92-94.
Короткий огляд (реферат): Економічна інтеграція України до міжнародної торгової системи, нарощування та різноманітність обсягів вантажоперевезень безпосередньо впливають на розвиток ринку логістичних послуг. Наразі контейнерне транспортування є найбільш актуальним та популярним способом вантажоперевезень, що використовується у мультимодальних та інтермодальних логістичних ланцюгах. Під час доставки вантажу в контейнері можливе використання різних видів транспорту: морського, сухопутного, повітряного.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/12899
Розташовується у зібраннях:Інтелектуальні транспортні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ломотько.pdf4.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.