Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13008
Title: Безперевне, якісне викладання в закладах вищої освіти під час воєнного стану в Україні
Authors: Дзюба, Олена Анатоліївна
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Дзюба О. А. Безперевне, якісне викладання в закладах вищої освіти під час воєнного стану в Україні / О. А. Дзюба // Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану : тези наук.-метод. конф. (29-30 листопада 2022 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - С. 12-13.
Abstract: Лютий 2022 року в Україні змінив не лише життя українців загалом, а також можливість здобувати освіту у закладах вищої освіти у стінах самих університетів. Харків – одне з тих міст, які постійно зазнають атак і задля безпеки життя студентів було ухвалено рішення вести навчальний процес онлайн. Український державний університет залізничного транспорту (УкрДУЗТ) не є виключенням. Крім того багато студентів вимушені були покинути країну, що ускладнює їм можливість бути присутніми на заняттях. Отже, не зважаючи на це, отримання освіти має залишатися для кожного студента досяжним та якісним.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13008
Appears in Collections:Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дзюба.pdf976.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.