Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13084
Title: Методичні вказівки до аналітичного читання з дисципліни «Практичний курс іноземної мови»: Charles Dickens “Great Expectations”. Part 1
Authors: Нешко, Світлана Ігоревна
Дзюба, Олена Анатоліївна
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до аналітичного читання з дисципліни «Практичний курс іноземної мови»: Charles Dickens “Great Expectations” Part 1 / укладачі: С.І. Нешко, О.А. Дзюба ; кафедра іноземних мов. - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - 40 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для удосконалювання навичок орієнтованого читання, систематизації знань і розширення словникового запасу у здобувачів вищої освіти 2 курсу факультету ННЦГО, які спеціалізуються у перекладі англомовної літератури. Методичні вказівки супроводжуються інтерактивними вправами, посилання на які є у кожному розділі. Робота базується на перегляді відеофрагментів та містить вправи різних типів, що вчать використовувати нові слова у мовленні, знайомить різними стилістичними засобами з новими граматичними структурами та тренує їхнє вживання у мовленні, вдосконалює монологічне та діалогічне мовлення, сприяє підвищенню читацької грамотності. Дана система вправ забезпечує отримання міцних навичок у всіх видах мовної діяльності, формує уміння висловити власну думку та обговорити з колегами питання, які виникають. Методичні вказівки розроблено відповідно до робочої програми дисципліни і є складовою частиною УМКД.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13084
Appears in Collections:2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf516.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.