Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13096
Title: Особливості підвищення якості освітнього процесу в закладах вищої освіти в умовах воєнного стану
Authors: Корінь, Мирослава Василівна
Кондратюк, Микола Валерійович
Обруч, Ганна Володимирівна
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Корінь М. В. Особливості підвищення якості освітнього процесу в закладах вищої освіти в умовах воєнного стану / М. В. Корінь, М. В. Кондратюк, Г. В. Обруч // Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану : тези наук.-метод. конф. (29-30 листопада 2022 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - С. 60-61.
Abstract: Війна в Україні, яка розпочалася наприкінці лютого, внесла суттєві корективи в діяльність освітніх закладів і організацію освітнього процесу. Значних пошкоджень зазнала інфраструктура закладів вищої освіти, скорочуються обсяги фінансування освітньої сфери, зафіксовано зниження мотивації студентів до здобуття освіти в українських університетах і відповідно, має місце масовий відтік студентів закордон. Відбувається втрата кадрового потенціалу як у зв’язку з вимушеним переїздом, у т. ч. і за кордон, так і з посиленням розриву в рівні оплати праці спеціалістів освітньої сфери та інших секторів економіки і переходом фахівців на роботу в інші сфери господарювання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13096
Appears in Collections:Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корінь.pdf976.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.