Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13148
Title: Удосконалення технології побудови ланцюгів постачання послуг пасажирам залізничного транспорту України в умовах швидкісних перевезень
Authors: Примаченко, Г.
Ящук, О.
Keywords: ланцюг постачання послуг
логістика пасажирських перевезень
інтегроване управління перевезеннями пасажирів
Issue Date: 2018
Publisher: Рухомий склад
Citation: Примаченко Г. Удосконалення технології побудови ланцюгів постачання послуг пасажирам залізничного транспорту України в умовах швидкісних перевезень / Г. Примаченко, О. Ящук // Вагонний парк. - 2018. - № 1-2 (130–131) . - С. 23-26.
Abstract: Подібно більшості процесів, що виконуються в ПАТ «Укрзалізниця» при наданні транспортних послуг пасажирам, технологія, що використовується зараз може підтримати масштабні прориви, як по параметрам кінцевих результатів, так і по ефективності робіт. Проводити діагностику ланцюгів постачання послуг необхідно системно і у фіксованій послідовності. Для успішного управління швидкісними пасажирськими перевезеннями ПАТ «Укрзалізниця» звертає увагу на сутність власного видіння розвитку компанії у даному напрямку, приділяє увагу питанням управління перевезеннями пасажирів з метою підвищення їх ефективності як у фінансовому плані, так і у організаційному, технологічному та інформаційному.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13148
ISSN: 1994-4756
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Примаченко.pdf840.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.