Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1322
Назва: Методичні вказівки до індивідуальних завдань з дисципліни «Бізнес - адміністрування малих та середніх підприємств»
Автори: Позднякова, Любов Олексіївна
Котик, Валентина Олексіївна
Котик, Віталій Вікторович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до індивідуальних завдань з дисципліни «Бізнес - адміністрування малих та середніх підпртємств» / укладачі : Л. О. Позднякова, В. О. Котик, В. В. Котик ; кафедра економіки, бізнесу та управління персоналом на транспорті. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 33 с.
Короткий огляд (реферат): Метою методичних вказівок є надання допомоги студентам у вивченні теоретичних аспектів та набутті практичних навичок щодо застосування механізму управління малими та середніми підприємствами. Методичні вказівки складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Бізнес-адміністрування малих та середніх підприємств». Методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Бізнес - адміністрування малих та середніх підприємств» містять перелік тем рефератів, рекомендовану літературу, варіанти індивідуальних завдань та методичні вказівки до їх виконання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1322
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки 136.pdf307.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.