Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13242
Title: Особливості викладання дисципліни "Теоретична механіка" в складних технічних умовах воєнного стану
Authors: Бобрицький, Сергій Владиславович
Аксьонова, Наталія Анатоліївна
Issue Date: 2022
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Бобрицький С. В. Особливості викладання дисципліни "Теоретична механіка" в складних технічних умовах воєнного стану / С. В. Бобрицький, Н. А. Аксьонова // Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану : тези наук.-метод. конф. (29-30 листопада 2022 р.). - Харків : УкрДУЗТ, 2022. - С. 95.
Abstract: Основним завданням системи дистанційного навчання є забезпечення доступу студентів до навчальних матеріалів у будь-який час. Однак з огляду на ведення бойових дій, зокрема, і в Харківській області, ймовірне виникнення різного характеру технічних проблем. Під час неможливості доступу до системи ДН Moodle, в тому числі і через відсутність електропостачання, виникає необхідність забезпечення безперервності навчання альтернативними методами надання студентам освітніх послуг. У зв’язку з вищевикладеним на кафедрі «Механіка і проєктування машин» розроблено підхід з організації доступу студентів до всіх інформаційних та методичних матеріалів навчальної дисципліни «Теоретична механіка» за допомогою telegram-боту.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13242
Appears in Collections:Питання забезпечення якісної вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту в умовах воєнного стану

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бобрицький.pdf242.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.