Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13273
Назва: Економічна інформація в управлінні персоналом як об’єкт автоматизованого оброблення
Автори: Гриценко, Наталя Валеріївна
Ключові слова: економічна інформація
процес управління
інформація
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський національний автомобільно-дорожній університет
Бібліографічний опис: Гриценко Н. В. Економічна інформація в управлінні персоналом як об’єкт автоматизованого оброблення / Н. В. Гриценко // Моделювання та інформаційні технології в науці, техниці та освіті : міжнародна науково-практична Internet-конференція. - 2018. - С. 83-85.
Короткий огляд (реферат): У теорії інформаційних систем обробки даних інформація ототожнюється з будь-якими відомостями (даними), тобто тлумачиться як сукупність відомостей про будь-що або будь-кого. За кібернетичним підходом інформацією є лише нові, корисні, вагомі для користувача відомості, і завдання полягає в їх здобутті. Природно, що така інформація має потенційно міститися в згаданих відомостях, у іншому разі ніякої інформації одержати не вдасться. При підході до інформації з позицій теорії автоматизованої обробки даних задачі надається інший відтінок : "сиру" інформацію обробити та створити "готову" інформацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13273
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гриценко.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.