Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13315
Title: Досвід створення моделей навчальних знань на основі дидактичних принципів Я. А. Коменського
Authors: Метешкін, Костянтин Олександрович
Гамаюн, І. В.
Доценко, Сергій Ілліч
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Метешкін К. О. Досвід створення моделей навчальних знань на основі дидактичних принципів Я. А. Коменського / К. О. Метешкін, І. В. Гамаюн, С. І. Доценко // Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.-метод. конф. (24–25 листопада 2021 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - С. 62-63.
Abstract: Нині багато науково-педагогічних працівників не мають спеціальної педагогічної освіти. Вони набувають досвіду педагогічної діяльності в аспірантурі та індивідуально, спираючись при цьому на досвід і методики викладання тих педагогів, які формували в них знання і компетенції з тієї або іншої спеціальності. Такий підхід формування педагогічних кадрів на окремо взятій кафедрі не завжди виправданий. Науково-педагогічному працівникові-початківцю потрібно тривалий час і значні зусилля для того, щоб стати висококваліфікованим педагогом.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13315
Appears in Collections:Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метешкін.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.