Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13316
Title: Проблеми впровадження дуальної та дистанційної форм здобуття вищої освіти
Authors: Корольова, Наталя Миколаївна
Ковтун, Ірина Володимирівна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Корольова Н. А. Проблеми впровадження дуальної та дистанційної форм здобуття вищої освіти / Н. А. Корольова, І. В. Ковтун // Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.-метод. конф. (24–25 листопада 2021 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - С. 63-64.
Abstract: Дуальна форма здобуття освіти передбачає поєднання теоретичної підготовки в закладах вищої освіти з практичною на робочих місцях для набуття відповідної професійної кваліфікації. Тобто дуальність передбачає доповнення та удосконалення здобутих теоретичних знань практичним досвідом. У той же час дистанційна форма також передбачає поєднання – включення до традиційних форм навчання елементів електронного навчання, у якому застосовуються спеціальні інформаційні технології, ряд яких можна впроваджувати як симбіоз теоретичного віддаленого викладання та практичного наочного.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13316
Appears in Collections:Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Корольова.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.