Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13351
Назва: Модернізація системи підготовки магістрів у галузі експлуатації високошвидкісного транспорту
Автори: Панченко, Сергій Володимирович
Каграманян, Артур Олександрович
Дата публікації: 2015
Видавництво: Центр інформації транспорту України
Бібліографічний опис: Панченко С. Модернізація системи підготовки магістрів у галузі експлуатації високошвидкісного транспорту / С. Панченко, А. Каграманян // Українські залізниці. - 2015. - № 1-2 (19-20). - С. 33-35.
Короткий огляд (реферат): UA: Відповідно до Національної стратегії розвитку України участь в освітній програмі Європейського Союзу TEMPUS визначено одним із пріоритетних напрямків розвитку вищих навчальних закладів. Академія приєдналася до програми Європейського Союзу TEMPUS IV (Транс'європейська програма мобільності для навчання в університетах) у 2012 році. Ця програма спрямована на модернізацію системи вищої освіти та створює можливості для співпраці в країнах, що межують з ЄС. Основне завдання програми TEMPUS — розширення співпраці в галузі вищої освіти між Європейським Союзом та країнами-партнерами в контексті реалізації Лісабонської стратегії та Болонського процесу. Крім того, програма TEMPUS вирішує такі важливі принципи, як особисті контакти між освітянами та обмін досвідом, що сприяє взаєморозумінню, повазі та міжкультурному діалогу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13351
ISSN: 2311-1380
Розташовується у зібраннях:2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панченко.pdf252.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.