Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1339
Title: Методичні вказівки з розвитку аналітичного читання за твором Джоан Роулінг "Harry Potter and the Sorcerer's stone" (англійська мова)
Authors: Харламова, Олена Миколаївна
Дзюба, Олена Анатоліївна
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки з розвитку аналітичного читання за твором Джоан Роулінг "Harry Potter and the Sorcerer's stone" (англійська мова) / укладачі : О. М. Харламова, О. М. Дзюба ; кафедра іноземних мов. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 22 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для удосконалення навичок орієнтованого читання, систематизації знань і розширення словникового запасу у студентів 1-го курсу, які спеціалізуються на перекладі англомовної літератури. Робота містить вправи різних типів, що вчать використовувати нові слова у мовленні, знайомлять з новими граматичними структурами та тренують їхнє вживання у мовленні, знайомлять з різними стилістичними засобами, вдосконалюють монологічне та діалогічне мовлення, сприяють підвищенню читацької грамоти. Дана система вправ забезпечує отримання міцних навичок у всіх видах мовної діяльності, формує уміння висловити власну думку та обговорити з колегами питання, які виникають
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1339
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки452.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.