Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13406
Title: Нагальні завдання закладу вищої освіти та стейкхолдерів у реалізації дуальної форми здобуття вищої освіти
Authors: Євсєєва, Ольга Олексіївна
Головаш, Олена Володимирівна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Євсєєва О. О. Нагальні завдання закладу вищої освіти та стейкхолдерів у реалізації дуальної форми здобуття вищої освіти / О. О. Євсєєва, О. В. Головаш // Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.-метод. конф. (24–25 листопада 2021 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - С. 106-107.
Abstract: Законодавство України у сфері вищої та професійної освіти характеризується суттєвими змінами, починаючи із 2019 року, а саме: запровадженням нової парадигми забезпечення якості вищої освіти, запровадженням дуальної форми здобуття освіти, підвищенням рівня вимог щодо системності взаємодії із роботодавцями та іншими стейкхолдерами. У зв’язку з цим в Українському державному університеті залізничного транспорту створений у 2007 році Центр навчальнопрактичної підготовки було реорганізовано в Центр навчально-практичної підготовки, професійної та дуальної освіти (далі – Центр).
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13406
Appears in Collections:Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Євсєєва.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.