Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13431
Title: Зворотний зв’язок в умовах дистанційного навчання
Authors: Гончарова, Ольга Олександрівна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Гончарова О. О. Зворотний зв’язок в умовах дистанційного навчання / О. О. Гончарова // Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.-метод. конф. (24–25 листопада 2021 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - С. 113-114.
Abstract: Зворотний зв'язок – це інформація про процес або будь-яка відповідь стосовно результатів виконання певної дії. У навчальному процесі зворотний зв’язок є взаємодією викладача та студента, який допомагає отримати розуміння рівня досягнутих результатів, задає напрям подальших дій. Для студента дає розуміння рівня своїх знань, допомагає вказати моменти, які потрібно допрацювати, і тому мотивує на навчання. Для викладача дає розуміння якості курсу та, у разі необхідності, дає змогу коригувати систему навчальних дій для досягнення навчальних цілей та програмних результатів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13431
Appears in Collections:Проблеми впровадження дистанційної та дуальної форм здобуття вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гончарова.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.