Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13484
Title: Щодо модернізації вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту (в аспекті впровадження змішаного навчання)
Authors: Гайворонська, Тетяна Миколаївна
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Гайворонська Т. М. Щодо модернізації вищої освіти в Українському державному університеті залізничного транспорту (в аспекті впровадження змішаного навчання) / Т. М. Гайворонська // Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту : тези наук.- метод. конф. кафедр ун-ту (25-26 листопада 2020 року). - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - С. 23-24.
Abstract: Модернізація освітнього процесу у вищий школі України виступає невід'ємним складником загальної модернізації суспільства в цілому і усіх сфер його життєдіяльності. Відповідно до ст. 49 Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р., навчання в УкрДУЗТ здійснюється за очною (денною) та заочною (дистанційною) формами, а також вони можуть поєднуватися. Спеціально для ЗВО з метою трансформації системи вищої освіти і налаштування її на нові методи викладання Європейською асоціацією університетів з дистанційним навчанням запропонована зокрема змішана освіта або поєднання електронного навчання та навчання «face to face».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13484
Appears in Collections:Проблеми впровадження змішаного навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гайворонська.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.