Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13487
Title: Дослідження мікропроцесорної гіркової централізації : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Станційні системи автоматики»
Authors: Панченко, Сергій Володимирович
Мороз, Володимир Петрович
Змій, Сергій Олексійович
Турчинов, Роман Володимирович
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Дослідження мікропроцесорної гіркової централізації : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Станційні системи автоматики» для студентів спеціальності 7.092507 “Автоматика і автоматизація на транспорті” спеціалізації 7.092507.01 “Автоматика і комп’ютерні системи керування рухом поїздів” усіх форм навчання / укладачі : С.В. Панченко, В.П. Мороз, С.О. Змій, Р.В. Турчинов ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2016. - 20 с.
Abstract: Мікропроцесорна гіркова автоматична централізація (МП ГАЦ) є системою нового типу і призначена для керування розпуском составів на гірках, як на магістральному, так і на промисловому залізничному транспорті. Включає в себе функції релейних систем гіркової централізації на залізничному транспорті, а також нові функції на основі передових інформаційних технологій. Розроблена для спільної роботи з існуючими релейними і мікропроцесорними автоматичними системами гіркової централізації без внесення змін до їх алгоритмів роботи.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13487
Appears in Collections:2016

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.