Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1349
Title: Робоча програма, плани практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи та методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Економічний аналіз господарської діяльності транспортних систем"
Authors: Зоріна, Олена Іванівна
Мкртичьян, Олена Миколаївна
Issue Date: 2018
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Робоча програма, плани практичних занять, завдання для самостійної та індивідуальної роботи та методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Економічний аналіз господарської діяльності транспортних систем" / укладачі : О. І. Зоріна, О. М. Мкртичьян ; кафедра маркетингу. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 53 с.
Abstract: Економічний аналіз є тією галуззю знань, яка найкраще об’єднує всі дисципліни, які вивчаються студентами економічних спеціальностей. Він забезпечує інтегроване, широке розуміння виробничо-фінансової діяльності підприємства. Метою дисципліни є формування у студентів комплексу необхідних теоретичних знань та практичних навичок з основ аналізу господарської діяльності. Призначено для студентів усіх форм навчання спеціальності 075 «Маркетинг».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1349
Appears in Collections:2018

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки5.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.