Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13540
Title: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Управління трудовим потенціалом підприємства»
Authors: Токмакова, Ірина Василівна
Корінь, Мирослава Василівна
Овчиннікова, Вікторія Олексіївна
Обруч, Ганна Володимирівна
Issue Date: 2023
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Управління трудовим потенціалом підприємства» / укладачі : І. В. Токмакова, М. В. Корінь, В. О. Овчиннікова, Г. В. Обруч ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 51 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для закріплення теоретичних знань і практичних навичок здобувачів вищої освіти з дисципліни «Управління трудовим потенціалом підприємства» з таких питань, як принципи і стратегія управління трудовим потенціалом підприємства, соціальнопсихологічні особливості окремих працівників і трудового колективу як об’єкта управління, методи діагностики трудового потенціалу, прогнозування та планування потреб у персоналі, порядок прийняття на роботу, організаційно-методичне забезпечення процесу оцінювання персоналу підприємства, принципи укладання колективних договорів та угод, методики оцінки ефективності управління трудовим потенціалом підприємства.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13540
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf543.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.