Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1356
Назва: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Облікова політика та організація обліку на підприємствах залізничного комплексу"
Автори: Євсєєва, Ольга Олексіївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Облікова політика та організація обліку на підприємствах залізничного комплексу" / укладач О. О. Євсєєва ; кафедра обліку і аудиту. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 29 с.
Короткий огляд (реферат): Маючи на увазі всі галузеві аспекти організації облікової політики на підприємствах залізничного комплексу, необхідно враховувати прикладну специфіку дисципліни «Облікова політика та організація обліку на підприємствах залізничного комплексу» на основі знань теоретичних дисциплін «Облікова політика» та «Організація обліку». тика» та «Організація обліку». Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Облікова політика та організація обліку на підприємствах залізничного комплексу» рекомендовано для студентів магістрів усіх форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1356
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки532.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.