Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1361
Назва: Дискретна електроніка
Автори: Бутенко, Володимир Михайлович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Дискретна електроніка : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Електроніка та мікросхемотехніка" для студентів спеціальності 273 «Залізничний транспорт» / укладач В. М. Бутенко ; кафедра спеціалізованих комп'ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2018 - 94 с.
Короткий огляд (реферат): Метою цих методичних вказівок є вивчення практичних аспектів створення комбінаційних схем (КС) та перевірка їх роботи шляхом моделювання в середовищі програмування Unity Pro 3.0 або вище для створення елементів автоматизації та комп'ютерно інтегрованих технологій на прикладі класичних компонентів залізничної автоматики як складової частини систем забезпечення руху поїздів. Методичні вказівки призначено для студентів факультету ІКСТ зі спеціальності 273 «Залізничний транспорт» першого рівня вищої освіти (бакалавр) усіх форм навчання. Можливе застосування даних методичних вказівок і для дисциплін на інших рівнях вищої освіти та програмах підготовки студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1361
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CКС 56.pdf2.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.