2009 Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 171
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2009Методичні вказівки до контрольної роботи №1 та самостійного вивчення дисципліни "Економічна теорія"Абрамська, І. Б.; Косич, Марина Василівна; Фроленко, Анатолій Петрович; Фролов, Олександр Іванович
2009Культурологія : методичні рекомендації до організації самостійної роботи студентів заочної форми навчанняЗавітний, С. О.; Толстов, Віктор Михайлович
2009Побудова тягових характеристик електровозів і тепловозів з електричною передачею : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Теорія локомотивної тяги"Фроленко, Анатолій Петрович; Бобров, В. В.
2009Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Фізика". Частина 3Фроленко, Анатолій Петрович; Рудской, О. І.
2009Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Загальна будова вагонів і контейнерів та їх взаємодія з технічними засобами залізниць"Зубов, А. М.
2009Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Електротехніка" для студентів заочної форми навчанняАбрамська, І. Б.; Єнікєєв, О. Ф.
2009Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Українська мова" для студентів спеціальності "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту" заочної форми навчанняСмєнова, Людмила Віталіївна; Фроленко, Анатолій Петрович
2009Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Мікросхемотехніка та мікропроцесорні пристрої", "Електроніка та мікросхемотехніка"Гладіков, В. В.; Єнікєєв, О. Ф.
2009Жанри професійного мовлення залізничників : методичні рекомендації до теми "Усне професійне спілкування" з дисципліни "Українська мова (за професійним спрямуванням)". Частина 1Кузьміна, Лідія Володимирівна
2009Основні граматичні вимоги при створенні текстів ділових паперів : методичні рекомендації з курсу "Ділова українська мова"Близнюк, Леся Миколаївна
2009Культура писемного мовлення : методичні рекомендації та практично-тренувальні завдання з дисципліни "Українська мова за професійним спрямуванням"Близнюк, Леся Миколаївна
2009Методичні вказівки з розвитку професійного спілкування до розмовної теми "Мій фах – ПЦБ" (англійська мова)Дзюба, Олена Анатоліївна; Печій, І. О.
2009Методичні вказівки з розвитку комунікативної компетенції за темою "Мій фах - будівництво залізниць" для студентів 2 курсу будівельного факультету (французька мова)Гончарова, О. М.
2009Методичні вказівки з розвитку навичок читання за темою "Деякі факти з життя німецькомовних країн" Österreich, die Schweiz, luxemburg, lichtenstein) для студентів 2 курсу всіх факультетів (німецька мова)Артюшенко, О. В.
2009Методичні вказівки та контрольна робота 3 для студентів 2 курсу будівельного факультету заочної форми навчання (англійська мова)Березний, Віктор Миколайович
2009Методичні вказівки до виконання контрольної роботи 1 з текстами для додаткового читання для студентів 1 курсу заочної форми навчання (німецька мова)Артюшенко, О. В.
2009Методичні вказівки з розвитку навичок професійного спілкування до розмовної теми "Міжнародні перевезення" (англійська мова)Переродов, О. М.
2009Методичні вказівки до контрольної роботи №3 для студентів 2 курсу заочного навчання факультету УПП (англійська мова)Нешко, Світлана Ігоревна
2009Методичні вказівки та контрольна робота 3 для студентів 2 курсу факультету економіки транспорту заочної форми навчання (англійська мова)Гончарова, О. В.
2009Методичні вказівки з розвитку навичок різних видів професійно-орієнтованного читання за темою "Колія та колійне господарство" для студентів 2 курсу будівельного факультету (англійська мова)Токмакова, Л. І.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 171