Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2558
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Мікросхемотехніка та мікропроцесорні пристрої", "Електроніка та мікросхемотехніка"
Authors: Гладіков, В. В.
Єнікєєв, О. Ф.
Issue Date: 2009
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін "Мікросхемотехніка та мікропроцесорні пристрої", "Електроніка та мікросхемотехніка" для студентів спеціальностей "Електричний транспорт", "Електричні системи та комплекси транспортних засобів" і "Автоматика та автоматизація на транспорті" / укладачі : В. В. Гладіков, О. Ф. Єнікєєв ; кафедра "Автоматика і комп’ютерні системи". - Харків : УкрДАЗТ ; Краснолиманський заочний факультет, 2009. - 26 с.
Abstract: Дані методичні вказівки включають до себе опис лабораторних робіт і розділу «Електронні пристрої на цифрових інтегральних мікросхемах». Основна мета цих робіт - вивчення типових електронних схем, принципів будови та дослідження їхньої роботи. Призначені для студентів заочної форми навчання спеціальностей „Електричний транспорт”, „Електричні системи та комплекси транспортних засобів” і „Автоматика та автоматизація на транспорті”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/2558
Appears in Collections:2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КЗФ 76.pdf269.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.