Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1364
Назва: Підвищення надійності шлюзу. Протокол HSRP
Автори: Приходько, Сергей Иванович
Жученко, Олександр Сергійович
Штомпель, Микола Анатолійович
Лисечко, Володимир Петрович
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Підвищення надійності шлюзу. Протокол HSRP : методичні вказівки до лабораторних, практичних занять і самостійної роботи з дисциплін "Телекомунікаційні та інформаційні мережі", "Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті", "Мережеві технології", "Інтегральні цифрові мережі зв’язку" / укладачі : С. І. Приходько, О. С. Жученко, М. А. Штомпель, В. П. Лисечко ; кафедра транспортного зв'язку. - Харків : УкрДУЗТ, 2018, - 42 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний матеріал, представлений у даних методичних вказівках, входить до відповідних розділів навчальних дисциплін «Телекомунікаційні та інформаційні мережі», «Телекомунікаційні та інформаційні мережі на залізничному транспорті», «Мережеві технології», «Інтегральні цифрові мережі зв’язку», що викладаються на кафедрі транспортного зв’язку Українського державного університету залізничного транспорту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1364
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf887.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Методичні вказівки.pdf887.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.