Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13696
Title: Розрахунок питомих рівнів платежів (екокомпенсацій) за викиди в атмосферу шкідливих речовин автотранспортними засобами
Authors: Угненко, Євгенія Борисівна
Ужвієва, Олена Миколаївна
Issue Date: 2015
Publisher: Харківський державний технічний університет будівництва та архітектури
Citation: Угненко Є. Б. Розрахунок питомих рівнів платежів (екокомпенсацій) за викиди в атмосферу шкідливих речовин автотранспортними засобами / Є. Б. Угненко, О. М. Ужвієва // Науковий вісник будівництва. - 2015. - № 4. - С. 211-213.
Abstract: Зниження забруднення атмосфери населених пунктів автотранспортом повинно базуватися на основі забезпечення і використання; екологічно чистого палива, у тому числі неетильованих бензинів і газоподібного палива, з гранично низьким вмістом ароматичних вуглеводнів, сірки, азоту, механічних домішок; комбінованих систем паливного живлення, що забезпечують ефективну роботу двигунів на рідкому, газоподібному і сумішевому паливі; високоякісного сервісу автомобілів з метою забезпечення в умовах експлуатації належного технічного стану двигунів і автомобілів в цілому; заходів, спрямованих на зниження експлуатаційної витрати палива. Усе це дозволить надалі здійснити широке застосування в автомобілях високоефективних відновних або біфункціональних (по відношенню що до NOx і БП) систем каталітичної нейтралізації газів, що відпрацювали, і тим самим забезпечити гранично низькі рівні викидів шкідливих речовин в навколишнє середовище.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13696
ISSN: 2311-7257
Appears in Collections:2015

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Угненко.pdf1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.