Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13709
Назва: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Прогнозування транспортних послуг»
Автори: Калабухін, Юрій Євгенович
Зоріна, Олена Іванівна
Каменева, Наталія Миколаївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Прогнозування транспортних послуг» / укладачі : Ю. Є. Калабухін, О. І. Зоріна, Н. М. Каменева ; кафедра маркетингу, комерційної діяльності та економічної теорії. - Харків : УкрДУЗТ, 2023. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Згідно з навчальним планом зі спеціальності «Маркетинг» при вивченні дисципліни «Прогнозування транспортних послуг» здобувачі вищої освіти всіх форм навчання виконують завдання за практичними заняттями, метою яких є закріплення теоретичних положень і отримання практичних навичок з прогнозування транспортних послуг. Здобувачі вищої освіти денної форми навчання виконують завдання за практичними заняттями відповідно до варіантів, які надає викладач на практичних заняттях з дисципліни, здобувачі заочної форми навчання виконують завдання за практичними заняттями за передбаченими для них варіантами, оформлюють їх відповідно до встановлених вимог. Результати виконання завдань кожного практичного заняття оформлюються здобувачем та надаються викладачу на перевірку. Після перевірки викладачем завдань кожного практичного заняття здобувач допускається до його захисту після виправлення всіх зауважень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/13709
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.