Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1374
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Фінансовий менеджмент"
Автори: Зайцева, Іраїда Юріївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Фінансовий менеджмент" / укладач І. Ю. Зайцева ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами. - Харків : УкрДУЗТ, 2018. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальна дисципліна «Фінансовий менеджмент» пропонується до викладання студентам спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр». В умовах формування ринкової економіки в Україні фінансовий менеджмент набуває все більшої актуальності, оскільки в управлінні підприємством зміщується акцент з управління виключно виробничого до управління фінансами, адже зберегти міцні ринкові позиції в умовах досить жорсткої конкуренції можна, спираючись на ефективний фінансовий менеджмент. Дисципліна «Фінансовий менеджмент» є базовою для підготовки магістрів. Її орієнтовано на засвоєння сучасних методів управління фінансами суб’єктів господарської діяльності. Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/1374
Розташовується у зібраннях:2018

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки674.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.